BioVanaf 1990 is Mattijn Hartemink actief als acteur.
Hij begon bij theatergroep Toetssteen in Amsterdam en was student aan de Toneelacademie in Maastricht. Hij speelde in grote en kleine zalen en in tientallen televisie-, en filmproducties. Hij speelde gastrollen, bijrollen en hoofdrollen in nationale en internationale producties. In zijn cv (hier) vind je meer informatie hierover. Mattijn is ook stemacteur.
Onder andere bij NOBS film en video in Arnhem is hij ook als maker betrokken geweest bij een aantal filmproducties.

Onder portfolio kun je van een aantal projecten beeldmateriaal vinden.

‘Door de jaren ben ik het vak nog meer gaan waarderen. Het daagt me uit om als deel van een team een productie naar een hoger plan te brengen. Het houdt me scherp, kan troostrijk zijn maar ook confronteren. Acteren geeft de mogelijkheid oneindig te nuanceren en variëren om het verhaal goed over het voetlicht te brengen. Je steeds weer laten verrassen, dat is de kunst en één van de mooiste dingen die er zijn.’

Mattijn woont met zijn vrouw en twee dochters op een woonschip in Amsterdam. Naast zijn acteerwerk heeft hij een timmerbedrijf en begeleidt hij bouwprojecten.
Mattijn is een watersporter, heeft zijn groot pleziervaartbewijs, maakt zeilreizen, rijdt auto en motor, fietst en beklimt bergen.

Portfolio


Een greep uit zijn werk:

Stemmen


Een aantal voorbeelden:


Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar:

mail@mattijnhartemink.nl